De weg naar perfect maatwerk

Ontwerp
Realisatie

1

Afmetingen

Een belangrijke eerste stap in uw project is het in kaart brengen van de juiste afmetingen van de voorziene ruimte. Maak vervolgens een afspraak met ons zodat we uw ideeën kunnen combineren met onze ervaring

Tips bij het opmeten:

  • Neem een foto van elke kant van de ruimte.
  • Druk deze foto’s  af en neem een meter en een pen bij de hand.
  • Meet stuk per stuk de ruimte op, en teken dit op de foto’s.
  • Meet van muur tot muur, van vloer tot plafond, en breng ook de posities van deuren en ramen goed in kaart.
2

Een eerste gesprek

Tijdens een eerste gesprek in de toonzaal, bespreken wij de mogelijkheden binnen uw ruimte en budget. U brengt al het nodige materiaal mee, zodat wij op basis van dat, een ontwerp kunnen maken.

3

Uittekenen

Rekening houdend met al uw wensen gaan onze interieurarchitecten aan de slag en brengen ze via 3D beelden en een duidelijk grondplan uw dressing of bureau stilaan tot leven.

4

Offerte

Bij de tweede afspraak in de toonzaal krijgt u een uiteenzetting van de offerte met bijhorende plannen en perspectieven.

5

Planning

Na enkele afspraken valt uw ontwerp in haar plooi en zijn de opstelling, de materialen en kleuren bepaald. Wanneer de laatste details worden besproken, kunnen eventuele bijkomende werken zoals elektriciteit, wateraansluiting, verwarming en plafondverlichting op elkaar worden afgestemd. Voor al deze werken heeft Veta de juiste mensen in dienst

6

Coördinatie

Na opmeting kan u met een gerust hart uw project aan ons toevertrouwen, en wordt alles voorbereid in de productie door onze beste stielmannen.

7

Resultaat

De plaatsingsploeg, onder leiding van de projectleider – die ook is komen opmeten- zorgt voor het eindresultaat: uw perfect maatwerk!